VLTC

Vanaf 2022 geeft Owen les bij VLTC in Veldhoven. Dit doet hij bij Yousports. Ook is dit zijn thuisclub dus voelt het extra speciaal. Één avond per week wordt er lesgegeven door Owen. Bij Yousports zelf zitten nog een aantal andere trainers. Mocht je meer informatie hierover willen, kun je op onderstaande link klikken.

TV Knegsel

In juni 2021 startten de lessen in Knegsel onder leiding van Tennis-See. Er groeide snel een band en er kwam een samenwerking tussen de club en de tennisschool. De trainers die daar vooral de lessen verzorgen zijn Owen en Oleksander. Iedereen is welkom om hier lessen te krijgen, van beginner tot gevorderd! De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag en -avond.

TV Wintelre

Tevens kwam er een samenwerking met TV de Meppers in Wintelre. Vanaf september 2021 worden alle lessen gegeven door tennisleraren van Tennis-See. Op het moment zijn er alleen volwassen groepen die les krijgen, maar er is zeker potentie om ook jeugdgroepen op te starten. De lessen worden hier gegeven door Owen en Oleksander. Op dinsdagavond en woensdag worden hier alle lessen verzorgd.

TV Vessem

Ook in Vessem worden de lessen onder andere verzorgd door leraren van Tennis-See. In Vessem is de vraag naar tennislessen groot, waardoor er door een andere zzp’er lessen verzorgd worden op woensdag. Op maandag worden er door 2 trainers, Owen en Ties, lessen gegeven in Vessem. Er zijn dus 2 groepen tegelijkertijd die hier trainen, maar zij krijgen wel een aparte training. Trainingen worden hier verzorgd voor veel jeugdleden en ook veel volwassen leden. Dit is een club voor jong en oud!