Owen Seetsen

Owen Seetsen is de hoofdtrainer. Naast tennisles geven doet hij momenteel de studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Na een aantal jaar meegelopen te hebben met verschillende trainers in regio Veldhoven/Eindhoven was hij klaar om zijn eigen bedrijf op te zetten. Hij heeft veel ervaring opgedaan en is nog steeds wekelijks bezig om zijn lesgeefkwaliteiten te verbeteren. Verder geeft hij ook les bij Tennisschool Amjoy en bij Yousports.

Ties Luiken

Ties Luiken is geboren in 2004 en vindt het leuk om te tennissen. Nog leuker vindt hij het om het aan anderen te leren. Ties traint zelf ook nog steeds meerdere keren per week. Buiten tennissen studeert hij werktuigbouwkunde in Eindhoven en doet daarnaast de tennisopleiding dit jaar, waardoor hij zijn S-licentie heeft ontvangen. In de avonduren geeft hij tennisles of is hij zelf aan het trainen om zijn eigen vaardigheid te verbeteren.

Oleksander Telyuk

Oleksander Telyuk is geboren in 2003. Hij tennist zelf al vanaf 2013, traint veel en speelt al lang competitie. Ook op dit moment is hij fanatiek bezig met het zelf trainen en wedstrijden spelen. In 2021 is hij begonnen als trainer bij de jongste groepen (niveau: rood/oranje). Nu heeft Oleksander vaste groepen van jong en oud. Naast tennis studeert hij Econometrie en Operations Research aan de Universiteit van Tilburg en padelt Oleksander graag in zijn vrije tijd.

Privétraining

Mocht jij directe aanwijzingen willen en op korte termijn snel vooruit gaan, dan is Privétraining iets voor jou! Op fanatieke wijze hard werken om vooruitgang te boeken!

Groepstraining

Wil je in een gezellige groep tennissen en onder de mensen zijn, kan dat ook. De groepsgrootte kan verschillen en de trainingen worden op het aantal mensen voorbereid. Is dit iets voor jou, lees dan snel verder!

Tarieven / betaling

De tennislessen worden gegeven in seizoenen van 10 lessen. De kosten verschillen per groepsgrootte. Hoe meer leerlingen in een groep, des te lager het bedrag per persoon. De reden hiervoor is dat je meer persoonlijke aandacht krijgt, en dus in theorie sneller verbetert op het moment dat je in een kleinere groep traint. Hieronder een kort overzicht met de prijzen bij de betreffende groepsgrootte. De lessen zijn inclusief het gebruik van de tennisbanen, gebruik van tennisballen, lesvoorbereiding en eventuele hulpmiddelen voor bij de les (denk aan pylonen of andere oefenmaterialen).

Groep van 4 leerlingen: 110 euro per persoon
Groep van 6 leerlingen: 73,50 euro per persoon
Groep van 8 leerlingen: 55 euro per persoon

Andere groepsgroottes zijn ook mogelijk. De prijzen zullen daarop aangepast worden.

Privéles: 42 euro per les (van 60 minuten)

Voor overige informatie, kun je het bestand van de algemene voorwaarden bekijken!