Tennis-See is in 2021 opgericht door Owen Seetsen uit Veldhoven. Hij geeft al sinds zijn 15e levensjaar les en doet dit met veel plezier. Zo begon hij bij Tennischool Veldhoven en heeft hij 2 jaar als hulptrainer bij Tennisvereniging de Korrel lesgegeven. Hij was 19 jaar oud toen hij Tennis-See oprichtte en is sindsdien actief bezig met het onderhouden van zijn tennisschool.

Zijn doel was om iedereen, jong en oud, en op welke locatie dan ook in Veldhoven les te geven. Hij begon in juni 2021 bij zijn eerste club, TV Knegsel. Daar voelde hij zich al snel welkom en begon zijn avontuur in het leven van een clubtrainer. Sinds september 2021 kreeg hij de mogelijkheid om op andere plekken in de buurt les te geven en zo kwam hij terecht bij TV de Meppers in Wintelre en TV Vessem. Ook hier liet het bestuur hem direct binnen en ontplooide er een samenwerking.

In die tijd is er een hoop geregeld en zijn er een aantal tennisleraren bij Tennis-See in dienst gekomen. Samen vormen zij een hecht team en helpen zij elkaar waar nodig is om elkaar, maar ook de leerlingen van de beste trainingen te voorzien. Elke tennisleraar bij Tennis-See is gelicentieerd om tennislessen te geven.

Ook kunnen startende tennisleraren bij Tennis-See terecht om opgeleid te worden, voor stage of voor andere hulpmiddelen die zij eventueel nodig hebben. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat er goede en behulpzame tennisleraren bijkomen.

Door jarenlange ervaringen, gesprekken met trainers en observaties van trainingen weten we hoe belangrijk het is om op een professionele, actieve en sociale manier lessen aan te bieden.